Bugetul echipei FC Zalău, redus cu 200.000 de lei

Rămas fără cele două grupe de juniori republicani, dar şi fără grupele de copii transferate săptămâna trecută la CS Atletic, clubul condus de Ioan Morar va dispune în acest an de un buget mai mic din partea autorităţilor locale. Primăria Zalău, care este acţionar majoritar la FC Zalău, având 85 la sută din acţiuni, a aprobat în acest an doar 470.000 de lei pentru clubul de fotbal, faţă de 670.000 cât a alocat în 2013.

Se pare că principalele motive care au dus la diminuarea bugetului sunt rezultatele modeste din ultimii ani atât ale echipei de seniori, cât şi ale grupelor de copii şi juniori, dar şi faptul că acel protocol de colaborare dintre FC Zalău şi Viitorul, de care s-a discutat în ultima perioadă, nu s-a încheiat.
„Nu mă încântă deloc reducerea bugetului, dar nici nu pot să comentez decizia autorităţilor locale. Situaţia va deveni destul de delicată, fiindcă noi ne-am format un lot pentru partea a doua a campionatului, iar anumiţi jucători nu pot fi aduşi în orice condiţii. Va trebui să analizăm în detaliu bugetul, fiindcă nu pot să-i trimit acasă pe jucătoriii cu care am ajuns deja la o înţelegere. Cel puţin până la vară, când se termină actualul sezon, nu avem ce face, trebuie să ne gospodărim din ce avem. De la vară pot interveni o serie de modificări, chiar şi în sistemul competiţional, având în vedere că s-ar putea schimba şi conducerea Federaţiei Române de Fotbal”, a declarat preşedintele Ioan Morar.
Prima discuţie referitoare la bugetul echipei FC Zalău pentru anul 2014 a avut loc luni dimineaţa, în cadrul Consiliului de Administraţie al clubului, fiind aprobat şi urmează fie votat şi în şedinţa Consiliului Local de luni, programată la ora 14.
Pe lângă cei 470.000 de lei proveniţi din bugetul local, FC Zalău va mai beneficia în acest an de 81.500 de lei, bani alocaţi de la firma preşedintelui Ioan Morar, SC Nazareth Impes SRL. 118.500 de lei vor proveni din donaţii şi alte sponsorizări, iar 3.500 de lei din vânzarea biletelor la meciurile pe care echipal e va susţine pe teren propriu.

One Thought to “Bugetul echipei FC Zalău, redus cu 200.000 de lei”

  1. Anonim

    sa le fie rusine ca a redus bugetul la fc zalau,cu banii astea nu se poate face performanta si sa aiba rezultate rusine sa le fie ca bat joc de fc zalau

Leave a Comment